vincis 09 Jul : 13:14 Šā gada 17 jūlija plkst 11:00 Ventspils lidlaukā tiek rīkots Kurzemes reģiona lidmodelistu tusiņš . Mērķis iepazīstināt visus interesentus ar šo ļoti interesanto un aizraujošo hobiju .Tiks demonstrēti visa veida lidaparāti lidojumos ,kā arī varēs tuvāk apskatīt un iegūt vērtīgu informāciju par radiovadāmu lidmodeļu būvi vai iegādi . Aicināti visi ,kam ir interese un ja ir kāds lidaparāts ,neatstāj to mājās ,paņem līdzi .! Laipni lūgti Ventspils lidlaukā būs interesanti . Rakstiet man e-mail vai zvanīt LMT 28352843
Ceram uz lidojumiem labvēlīgu laiku
The Gardener 25 Jun : 19:15 Ja kāds brauc uz paņevēžiem šodien/rīt, uz saredzēšanos! Būs F6A (Artistic aerobatics) un F3A mači. Mana ekipāža kā vienmēr brauc ar sabiedrisko tr-tu
Sirual 23 May : 13:39 vai ir kāda iespēja tās bildes arī nokačāt?! Ps. ļoti foršas bildes:D
al 22 May : 23:15 Šodienas bildes no Valmieras: -link-
al 18 May : 13:02 Mozet cherez Rošonoka mozhno otdatj?
sergey 18 May : 10:47 Это я уже тоже выяснил, но нет никаких его контактов
al 18 May : 10:12 286YL-Andrejs Rinkevičs, Daugavpils
sergey 17 May : 22:04 В Spilve найден ракетоплан S4A с инициалами RA-01 и YL-286. Сейчас он живет у меня в машине. Свяжитесь со мной.
sergey 11 May : 09:12 Поздравляем братьев литовцев с хорошим выступлением и отдельно Ricarda Siumbrys с красивым дублем в F3K и F3J на Wilga Cup в Украине. УРА! Знай наших!
Å o lapu atradu pilnīgi nejauši. Biju patīkami pārsteigts ka lidošana šeit ir kaut cik populāra.
Skatos te dažam labam ir diezgan kārtīgs helis, spriežot pēc bildēm, bet nekādas aktivitātes šeit šajā sakarā nemana. Vai tāds ir viens ? Nesen izdomāju ka reiz jāpārstāj dzenāt pa istabu 5#6 un jāčeras klāt kam interesantākam
Å oziem vēl paniekošos ar veco, bet pavasarī gribētu pāriet uz ko jaunu. Laikam pa ziemu vēl ievērtēšu kādu Walkeras brīnumu ar FP vai CP.
Lielo heli noteikti elektrisku, jo negribas čēpāties ar degmaisījumiem.
Pagaidām kā iespējamos variantus es apskatu HB King 2 T-Rex 450 Vai arī kādas nu tur jaunās itereācijas būs šiem modeļiem pavasarī.
Abi modeļi būtiski atškiras cenā un izmēros. Tāpēc jautājums ir vai ir prātīgi ielēkt T-Rex (simulātoru negribu izmantot ). Vai Align modeļu kvalitāte atsver cenas starpību (arī rezerves daļu) ilgtermiņā, priekš kāda, kas nedomā par sacensībam ?
Å…em labāk HDX450 SE, lētak nekā T-rex 450, bet atščiras viņiem tikai ramas. Un simulatoru vajag obligati. Un labu aparaturu, piemeram Spektrum DX7. Walkera 60, HDX450+Spektrum DX7.
Diemžēl HDX no TRex atščirās ne tikai ar rāmi. Piemēram visi zobrati ir ar savadāku soli Iesaku laikam tomēr ņemt t-rex, jo tam rezerves daļas ir dabonamas no daudziem avotiem... Lidošanā lielas starpības nebūs gan. Ar Walkeru nav vērts eksperementēt, tas nelido pēc definīcijas.. Bet ja izdodās piedabūt pie pieklajīgas lidošanas Walkera, tad t-rex liksies pats lido....
Sveiki,izrādās, ka vēl kādam ir istabas helis. Nesen dabūju WALKERA 5#4 un sāku pamazām ar to tikt kādā jēgā ,bet nav īstas skaidrības par to, kā pareizi noregulēt, visas pieejamās instrukcijas neko daudz nelīdzēja, varbūt kāds var ko ieteikt. Manu WALKERA nekādi nevar piespiest daudzmaz mierīgi pakarāties, visu laiku kaut kur dodas projām, bet varbūt viņu nemaz nevar tik precīzi noregulēt, jo nav jau nekāds augstās klases modelis, ja kādam ir kāda pieredze, varbūt var ko ieteikt ? Jau iepriekš pateicos.
Ar manu 5#6 bija tā, ka lidoja +/- perfekti, līdz pāris reizes neietriecu griestos un pēc tam attiecīgi pret grīdu
Dieagan bieži vajadzeja mainīt regulējumu daudzām svirām. Pēc neveiklākiem piezemējumiem vienmēr. Ar laiku nācās nomainīt arī 1 servo, tagad vajadzētu mainīt arī abus motorus... tik liela čēpa un nevaru sadūšoties.
5#4 vajadzētu būt stabilākam... vismaz tā saka visi kuriem ir abi.
Sveiki,izrādās, ka vēl kādam ir istabas helis. Nesen dabūju WALKERA 5#4 un sāku pamazām ar to tikt kādā jēgā ,bet nav īstas skaidrības par to, kā pareizi noregulēt, visas pieejamās instrukcijas neko daudz nelīdzēja, varbūt kāds var ko ieteikt. Manu WALKERA nekādi nevar piespiest daudzmaz mierīgi pakarāties, visu laiku kaut kur dodas projām, bet varbūt viņu nemaz nevar tik precīzi noregulēt, jo nav jau nekāds augstās klases modelis, ja kādam ir kāda pieredze, varbūt var ko ieteikt ? Jau iepriekš pateicos.
Pastāsti sīkāk, kā tieši ispaužas tā došanās projām. Kādā augstumā tas notiek ? Pēc kaut kādām kustībām vai vienmēr ?
DeRatizator-ņemot vērā,ka mana pieredze ar helīšiem ir sākuma stadijā,tad necenšos celties augstāk par metru un te arī visas čibeles parādās.Nekādi nevaru piedabūt mierīgi pakarātieslai varētu padarboties ar stūrēm un lūkot izprast,kā tās klausa. Ar trimmeriem protams var daudzmaz uzvedību labot,bet manuprāt to nevar saukt par labu. Jāteic,ka arī man ir problēmas ar nosēsšanos un dažkārt tās atgādina mīkstus kritienus,pēc tava teiktā tas var izjaukt regulējumu svirām,lūkošu pārbaudīt un izmēÄ£ināt sporta zālē, jo dzīvoklī godīgi sakot ir drusku par šauru.
Paldies par šo, bet ko Jūs ieteiktu? Varbūt var ieteikt kādu viekalu kur var nopirkt pilnīgi visu komplektu un lai būtu arī rez daļās pieejamas pēc tam. Tā ir galvenā lieta kas man baida jo neesmu zinoš šajos terminos (detaļās)un nejūtos spēcīgs sakomplektēt pilnīgi visu komplektu.Cik esmu skatījies citās lapās tad tur lielāka daļa ir jākomplektē kopā pašam...
paldies atkal! Ja godīgi tad gudrāks netiku. Vai var dabūt kāda speca tel. nr lai var parunāt jo āatojot visu tomēr nesaprotu. Par pultīm tagad es zinu kas ir mode 1 un 2 bet ko lieto pie mums īsti vēl nezinu. Liekas ka iepriekš nem inēju ka man nav nekadas pieredzes par heļiem ja nu vienīgi neskaita tādu parodiju ko nopirku vienreiz dānijā un tas divas reizes uzlidoja augšā un ar to visss beidzās tas gan maksāja tikai 35