vincis 09 Jul : 13:14 Šā gada 17 jūlija plkst 11:00 Ventspils lidlaukā tiek rīkots Kurzemes reģiona lidmodelistu tusiņš . Mērķis iepazīstināt visus interesentus ar šo ļoti interesanto un aizraujošo hobiju .Tiks demonstrēti visa veida lidaparāti lidojumos ,kā arī varēs tuvāk apskatīt un iegūt vērtīgu informāciju par radiovadāmu lidmodeļu būvi vai iegādi . Aicināti visi ,kam ir interese un ja ir kāds lidaparāts ,neatstāj to mājās ,paņem līdzi .! Laipni lūgti Ventspils lidlaukā būs interesanti . Rakstiet man e-mail vai zvanīt LMT 28352843
Ceram uz lidojumiem labvēlīgu laiku
The Gardener 25 Jun : 19:15 Ja kāds brauc uz paņevēžiem šodien/rīt, uz saredzēšanos! Būs F6A (Artistic aerobatics) un F3A mači. Mana ekipāža kā vienmēr brauc ar sabiedrisko tr-tu
Sveiki! esmu kādreiz saskāries ar lidmodelismu un šobrīd atkal parādās kada interese. Kur var nopirkt kādu lidmašīnu un vispār ka tas viss noteik. Lūdzu dodiet kādu info. Paldies
Lielākoties lidmašīnas pieejamas tādos internetveikalos kā -link- modellhobby-shop.de unitedhobbies.com himodel.com Var arī izmantot drauga leīsa propeleris.lt kas izskatās ātri un vienkārši, un visbeidzot var cerēt uz jauno veikalu šarlotes ielā un veco- kr. barona 131c Screw precision- fly metal! Team METALLIZEDâ„¢ :: Huck Like You Stole It :: EF 110'' Yak Mintor 110R Smartfly EQ6 Hitec HS7955 Mejzlik 29x10
It's not open yet- they are searching for seller. It's a part of -link- I think they will carry all you ever need Screw precision- fly metal! Team METALLIZEDâ„¢ :: Huck Like You Stole It :: EF 110'' Yak Mintor 110R Smartfly EQ6 Hitec HS7955 Mejzlik 29x10
ok. Paldies par atbildēm, bet cik varētu izmaksāt lidmašīna pilnā komplektā? Skatījos tajos interneta veikalos bet īsti nesapratu vai cenā ir iekļauts viss lai lidotu ?vai pults jāpērk atsevišči un tt.?
Atkarībā no izmēra. Cenas lidmašīnām ir bez aparatūras., Pieņemsim gribi Trainer tipa lidmašīnu. motors ap 100 eiro, 4 stūres mašīnas katra vismaz 15 eiro + uztvērējs un pults- lētākais OK komplekts ap 120 Eur. Johan- Shop is On Brivibas and matisa cross. Riga. Screw precision- fly metal! Team METALLIZEDâ„¢ :: Huck Like You Stole It :: EF 110'' Yak Mintor 110R Smartfly EQ6 Hitec HS7955 Mejzlik 29x10