vincis 09 Jul : 13:14 Šā gada 17 jūlija plkst 11:00 Ventspils lidlaukā tiek rīkots Kurzemes reģiona lidmodelistu tusiņš . Mērķis iepazīstināt visus interesentus ar šo ļoti interesanto un aizraujošo hobiju .Tiks demonstrēti visa veida lidaparāti lidojumos ,kā arī varēs tuvāk apskatīt un iegūt vērtīgu informāciju par radiovadāmu lidmodeļu būvi vai iegādi . Aicināti visi ,kam ir interese un ja ir kāds lidaparāts ,neatstāj to mājās ,paņem līdzi .! Laipni lūgti Ventspils lidlaukā būs interesanti . Rakstiet man e-mail vai zvanīt LMT 28352843
Ceram uz lidojumiem labvēlīgu laiku
The Gardener 25 Jun : 19:15 Ja kāds brauc uz paņevēžiem šodien/rīt, uz saredzēšanos! Būs F6A (Artistic aerobatics) un F3A mači. Mana ekipāža kā vienmēr brauc ar sabiedrisko tr-tu
Pārdodu pilnīgi jaunu, iepakojumā Yamada FZ63S (S-Supercharged) dzinēju ar veikala 2 gadu garantiju. Ieguvu bartera veidā ar domu izmantot savā Sebarta eņģelī, bet prioritātes mainījās, un jaunais modelis ir krietni lielāks, tādēļ jāpērk YS 110.
Stokā šis motors 2,6 kilogramīgu 3D modeli kā piemēram EF 58" Extru staipa niknāk par elektrisko, dabūju izlidot ar paziņas Sebart Su 29 50E ar šo pašu motoru, svars 2,7kg un jasaka, ka viss tur ar jaudām bija kā nākas. Motoram ir iebūvēts degvielas pumpis, kas nozīmē ka motora atsauc evienmēr būs vienāda, un motors ar pumpi parasti ir arī ekonomisks. Kā arī motoram ir iebūvēts kompresors, kas šo motoru izceļ jaudas ziņā krietni virs 2 taktu O.S 61Fx, kas man ir. Saku no pieredzes. Bez problēmām griež APC 14x4W un 14x6 propellerus. Jaudas ziņā noteikti ir pielīdzināms O.S 91 Surpass 4-taktniekam, kura tilpums un svars ir 30% lielāki.
Tātad no Latvijā pieejamajiem modeļiem šis motors der: Sebart Katana 50E, Sebart Su 29 50E, EF 58" Extra, Sebart Angel 50E, Pilotage Yak 12, u.c.
Stoka specifikācijas: The FZ63 is the most powerful 4 cycle engine of its size and was developed for sport flying as well as power demanding acrobatics. The FZ63 S is new version engine which replaced its previous model FZ63. The pressurized fuel and injection system makes throttle response superior and is unaffected by tank level.
FEATURES:
* Supercharged system * Fuel injected * Regulated and pressurized fuel system * muffler